Unibet casa de pariuri online

Information

Added: 2017-12-20
Category: Unibet

art

Unibet casa de pariuri online

Este vorba de Cashout sau Închidere Pariu, variantă care îi oferă jucătorului șansa să scape de emoțiile unei partide cu final pe muchie de cuțit. Fie că vorbim de freebet-uri, pariuri fără risc sau mize returnate în cazul biletelor pierdute, promoțiile Unibet online atrag un număr important de pasionați ai pariurilor. Spre deosebire de depuneri, retragerile nu sunt instante, iar banii ajung în buzunar ceva mai greu, în funcție de modalitatea pe care am ales-.

După ce ați ales modalitatea prin care vreți să Unibet pariuri bonus alimentați contul trebuie să vă logați și să alegeeți suma pe care doriți să depuneți. Dacă ați pierdut pariul fără risc și ați primit înapoi suma pariată, aceasta trebuie rulată de trei ori înainte de a putea fi retrasă. Spre deosebire de alte case de pariuri, care oferă un bonus suplimentar în funcție de suma depusă, Unibet acordă clienților noi un pariu fără risc de până la 250 de lei.

La pasul trei vă alegeți numele de utilizator, parola, dar și întrebare de securitate și un răspuns specific care vă vor ajuta să vă recuperați parola în caz că uitați. Prima dată va trebui să alegeți oferta de care doriți să beneficiați și să treceți numele și prenumele adresa de mail, data nașterii și CNP-ul. Pentru a vă putea înregistra trebuie să completați un formular cu patru pași.

În anii trecuți a fost sponsorul principal al celor de la Rapid, iar în prezent are ca ambasadori doi dintre foștii mari fotbaliști ai României, Ilie Dumitrescu și Ionel Dănciulescu.