Bonusuri case de pariuri online

Information

Added: 2018-08-16
Category: blogul

Tags article
art

Bonusuri case de pariuri online

Pentru a primii bonusul maxim de 1000 ron inseama sa efectuati prima depunere egala cu suma maxima primita ca bonus, acesta fiind de 100% din valoarea primei depuneri. 888sport este casa de pariuri relativ nou pe piata din Romania, dar in top la nivel mondial. Astfel de pariuri live pot fi plasate direct și de pe telefon mobil sau tabletă.

Credeai că după plasarea unui pariu nu mai poți face nimic sau dacă am ai greșit un bilet, nu se mai poate câștiga la Winner. Pot fi verificate în același timp până la 5 bilete online. În cazul în care ai, atunci loghează-te și introdu pariurile favorite.

Dacă alegi să verifici un bilet Winner online atunci este foarte simplu. Diferența faci tu. Plasează orice pariu sportive și fii unul dintre câștigători. Pariurile sportive pot fi plasate și verificate și de pe mobil sau tabletă.

Dacă alegi să mergi direct în agențiile sportive Winner atunci vei observa ofertele zilei sau săptămânii afișate la nous au într- broșură. Dacă verifici online, asigură-te că ai un cont pentru a putea să alegi cotele favorite, astfel vei putea plasa și biletul de pariu. Cerințele de pariere constau în parierea bonusului primit de 5 ori la evenimente sportive cu cote minime de 2.00.

Agentia ne ofera posibilitatea de a realiza tranzactiile prin cele mai populare metode, cum ar fi cardul de credit sau de debit, PayPal, Skrill, Neteller si nu numai. Nu trebuie omis faptul ca 888 are sectiune si de poker, bingo sau jocuri, cu diferite bonusuri si promotii pentru fiecare in parte.